0575 - 555 485
Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden
info@wonenenwaarde.nl

Best of both worlds! Sfeervolle en comfortabele woonboerderij

De Heurne 66, Hengelo, Nederland

Details

Dit is de best passende beschrijving voor deze volledig gemoderniseerde, maar met respect voor originele details, sfeervolle en COMFORTABELE WOONBOERDERIJ.
Gelegen aan de rand van het dorp biedt deze woning de perfecte combinatie: de sfeer van een woonboerderij met ruimte en vrijheid, én de nabijheid van voorzieningen.
De woning is in 2011 grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en grotendeels geïsoleerd. De naastgelegen ROYALE SCHUUR van 8 x 10 m dient nog gerenoveerd te worden, maar biedt volop mogelijkheden.

Indeling o.a.: hal met originele tegelvloer, ruime slaapkamer, badkamer met granieten vloer en vloerverwarming, ligbad, ruime inloopdouche, wastafelmeubel en originele vaste kast, werkkamer met schouw, opkamer met daaronder gelegen kelder, bijkeuken/achterom met aansluiting voor de wasmachine, royale woonkamer met eikenhouten vloer en vloerverwarming, openslaande tuindeuren naar het terras en een houtkachel, open luxe woonkeuken met o.a. royaal werkblad, 5-pitsgaskookplaat, Quooker, oven en vaatwasser.
Verdieping: overloop met vaste kasten, 2 kinderkamers met aangrenzend ruime inloopzolders, ouderslaapkamer met walk-in closet, ruimte voor 2e badkamer waar voorzieningen al aanwezig zijn, CV-ruimte.

De woning wordt verwarmd door CV-gas, ged. vloerverwarming en een sfeervolle houtkachel.
De woning is grotendeels voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie en isolerende beglazing.

* Bouwjaar 1935, volledig verbouwd in 2011
* Woonoppervlak 244 m2
* Inhoud 1033 m3
* Perceeloppervlak 1180 m2