0575 - 555 485
Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden
info@wonenenwaarde.nl

Onthaasten in uw eigen, unieke en persoonlijke vakantiehuis

Hackforterweg, Wichmond, Nederland

Details

Download hier de uitgebreide brochure van de recreatiewoning.

Dit kleinschalige recreatiepark grenst aan het fraaie landgoed Hackfort, dat valt onder beheer van Natuurmonumenten, en is zonder twijfel een van de mooiste landgoederen binnen de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek. De ligging aan de rand van het dorpje Wichmond biedt garantie voor rust, privacy en een prachtig uitzicht over het coulisselandschap rondom, zonder eenzaam te zijn gelegen.
De omgeving biedt met diverse kastelen, bossen en landerijen uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden, maar ook de bezienswaardige Hanzesteden Zutphen, Deventer en het pittoreske stadje Bronkhorst, liggen slechts op 10 tot 30 minuten autorijden verwijderd, voor de invulling van een cultureel programma.

De totaal 27 recreatiewoningen, worden opgetrokken uit massief Scandinavisch hout en zijn voorzien van een sedumdak, waardoor de woningen niet alleen de unieke, Scandinavische uitstraling krijgen, maar ook het isolerende comfort bieden dat we van deze Noord-Europese woningen kennen.

Iedere woning heeft een eigen kavel, variërend van ca. 400 tot 500 m², welke op natuurlijke wijze wordt afgescheiden door inheemse aanplant. Afhankelijk van uw budget, kunt u kiezen of u de ondergrond wilt kopen of liever wilt huren tegen gunstige voorwaarden.

De woning met aangebouwde schuur, heeft standaard een indeling met woonkamer met openslaande deuren naar het ruime terras, een open keuken, 1 ruime en 1 kleinere slaapkamer en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Iedere woning heeft zijn eigen CV-ketel en is voorzien van gas, water, elektra en een basisaansluiting voor kabel-TV, internet en telefoon.
Omdat de woning in úw opdracht wordt gebouwd, zijn nog diverse opties mogelijk, w.o. bijv. 2 ruime slaapkamers, een fraaie overkapping of een houtkachel.

Voor het collectieve onderhoud van het park en het buitenschilderwerk van uw woning betaalt u jaarlijks een vast bedrag.

U kunt de woning natuurlijk zelf bewonen, maar er zijn ook verhuurmogelijkheden, waarover wij u graag nader informeren. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Wilt u liever eerst een weekend proefwonen om de sfeer van deze unieke woningen en de omgeving te ervaren, dan is dat mogelijk. Laat het ons weten, en wij gaan het voor u regelen!

Een bijzonder project op een unieke locatie, voor de liefhebber van het prachtige recreatieve buitenwonen.

De modelwoning is op afspraak te bezichtigen èn iedere zondag vrijblijvend van 13 tot 16 uur.

KOOPSOM woning totaal vanaf ca. € 177.500, v.o.n., inclusief BTW.

Koopsom basiswoning € 113.500, inclusief BTW, EXCLUSIEF grond.
Kavels vanaf circa 500 m², prijzen € 129/m² v.o.n.

Plattegrond

Type 'Standaard'

Type 'De Wieme'

Type 'De Gavel'