0575 - 555 485
Spiekerweg 6, 7251 RA Vorden
info@wonenenwaarde.nl

Onze dienstverlening op jouw persoonlijke wens afgestemd

Woning verkopen

Wil je ook persoonlijke en deskundige begeleiding bij de verkoop van je huidige woning? We bevelen ons kantoor van harte aan. Met oog voor het huis, maar ook voor zijn bewoners, gaan we voor het optimale resultaat!

Woning aankopen

Onze ervaring van de afgelopen 25 jaar, zal je helpen om inzicht te krijgen in je wensen en de juiste beslissing te nemen. We geven advies, waardoor je de voor jou belangrijke keuzes kunt maken. We gaan zakelijk voor je onderhandelen, waar bij jou vaak emoties de overhand hebben.

Woning taxeren

Wonen en Waarde taxeert volgens de laatste strenge eisen van de Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de TaxateursUnie voor alle geldverstrekkers, met of zonder NHG, voor en/of na verbouwing. Dit wordt vastgelegd in een zorgvuldig samengesteld en verzorgd rapport.

Woning styling

Onze (digitale) verkoopstyling en fotografie, zijn van onschatbare waarde. We besteden de grootste zorg hieraan, zodat je woning optimaal wordt gepresenteerd op Funda en in onze glossy brochure. Kijkers worden bezoekers, bezoekers worden kopers.